Ordin al ministrului agriculturii şi dezvoltării rurale nr. 1727/2015, M. Oficial 524 bis/14.07.2015

  • Posted on: 20 July 2015
  • Autor: onvpv

Pentru obtinerea adeverinţei eliberate de Oficiul Naţional al Viei şi Produselor Vitivinicole (O.N.V.P.V.)  cu privire la suprafeţele plantate cu viţă de vie înregistrate în Registrul Plantaţiilor Viticole, necesară la depunerea cererii de acord prealabil pentru finanţare prin rambursare în cadrul schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură conform O.M.A.D.R  nr. 1727/2015 pentru aprobarea Procedurilor specifice de implementare şi control, precum şi a formularisticii necesare aplicării schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură, vă aducem la cunoştinţă următoarele:
- Cererea pentru eliberarea adeverinţei pentru suprafeţele plantate cu viţă de vie înscrise în Registrul Plantaţiilor Viticole  se depune la Oficiul Naţional al Viei şi Produselor Vitivinicole (O.N.V.P.V.)  din Şoseaua Iancului Nr. 49, Sector 2, 021719,  Bucureşti, România prin Fax: + 40 21 250 50 98 sau e-mail: office@onvpv.ro.
- Adeverinţele se emit doar pentru suprafeţele plantate cu viţă de vie înregistrate în Registrul Plantaţiilor Viticole.

Consultă Cerere pentru eliberarea adeverinţei pentru suprafeţele plantate cu viţă de vie înscrise în Registrul Plantaţiilor Viticole.

Cerere PDF pentru eliberare adeverinţă - persoane fizice/persoane juridice

Cerere Word pentru eliberare adeverinţă - persoane fizice / persoane juridice